Wednesday, March 13, 2013

РЕВОЛЮЦИЯТА В УДЪЛЖЕНИЯТА ЗА КОСА



Здравейте бъдещи булки,
 
Дойде пролетта или поне така ни се иска да вярваме. Дойде сезона на новото начало, на красивото кокиче, на завръщащите се птици… и на плановете за сватбата…

Специално за булките на сезон 2013 EXTEND пуска на пазара НОВА СЕРИЯ удължения за коса изработени от революционна термоустойчива синтетична фибра.

Най-общо казано тази новост е изкуствена коса, която издържа на топлинна обработка до 200оC с преса, маша или сешоар.
Основното предимство на тази коса е, че тя е лесна за поддръжка, тъй като не се нуждае от специална грижа като естествената коса.  
Тази синтетична фибра не се оплита, тъй като всяка нишка (косъм) е съставена от абсолютно еднакъв материал, за разлика от естествената човешка коса, която е смес от косите на много дарители, а и често в процеса на фабрична обработка еднаквата посоката на косъма се нарушава и в една връзка коса могат да попаднат и коси, които не са с посока „корен към връх“. 
Само при косата REMY има гаранция за спазена посока на косъма, а тя обикновено идва и с много по-висока цена.

Другото огромно предимство на термо фибрата е нейната значително по-ниска цена от цената на естествената коса.
Цялостен комплект за удължаване на коса с тегло 100гр ще бъде с цена 60.00лв. и представлява 4 реда коса с 11 шнолки тип клипс, напъно готови за носене и максимално лесни за поставяне в домашни условия и без да е необходимо посещение на фризьорски салон.

С тази коса можете да постигнете пълна промяна на вашата визия наистина само за 10 минути.
Тази нова серия удължения за коса ще се предлагат в 8 цвята и комбинации от цветове. Това са както натуралните основни цветове, така и няколкото най-модни цвята за сезона: 1, 1B, 2, 4, 27, 4/27, 27/SB, SB.
Цветовете вижте в този линк: http://www.extend-bg.com/gallery/6/tsvetove-estestveni-kosi.html

Пилотно EXTEND предлага CLIP-IN комплект с дължина 45см в тъмно кестеняво, 4 реда коса с 11 шнолки. Вижте всички подробности за продукта в този линк:

No comments:

Post a Comment