Thursday, November 15, 2012

Как да имаме дълга и красива естествена коса?

Щеше да е добре, ако всички притежавахме такава коса, но.. за съжаление не е така. Да не бързаме да се отчайваме.
                         
Всъщност е доста удобно да си с по-къса коса с дължина до раменете или малко по-надолу и да имаш едно удължение от естествен косъм на щипки. Какво се получава? Миеш, боядисваш и оформяш собствената си коса доста по-бързо, отколкото ако имаш и три реда в допълнение, а когато имаш повод или просто ако решиш да си по-различна използваш удължението.
На всяка от нас се е случвало да иска да впечатли някого, или просто да разнообрази прическата, абсолютно безгранични са възможностите с едно удължение за коса. Може просто да го поставите и да изправите косата гладко или да накъдрите с преса или маша. Може да използвате удължението, за да си направите конска опашка или плитка, например житен клас. Може да си направите обемен кок, а може и да начупите косата с помощта на стилизиращ продукт за къдрици и дифузер.
Ако имате цвят на вашата коса от светло кестеняво до тъмно русо, съветваме ви непременно да се сдобиете с кичури на щипки с платинено рус цвят. С тяхна помощ ежедневният леко доскучал ви вече цвят се превръща в нов свеж нюанс. Ако решите да сте на опашка поставете поне два-три кичура, които да се виждат, да изпъкват и да освежават. Изберете кичури от естесвена коса, които са по-лесни за поддръжка или от изкуствена коса, които са по-евтиния вариант.
Пожелаваме ви успех и много усмивки!


 

No comments:

Post a Comment