Sunday, April 8, 2012

Удължаване на коса с клипс

Метод за удължаване на коса с клипс щипки - безспорен хит


Този метод за удължаване на коса е един от най-често предпочитаните. Тресите коса се защипват за косата на клиента посредством малки клипс щипки. Предимство на метода е, че всеки може сам да маха и слага тресите, освен това не е нужно да се прави поддръжка, което спестява доста пари. Недостатък е, че тресите не са така здраво закрепени, както при останалите методи. За да не се смъкват тресите, там където се защипва клипса, трябва леко да се тупира косата на клиента с гребен и малко лак за коса. 

Методът с клипс щипки е най-безопасен за косата на клиента, защото тресите се свалят всеки ден и не натоварват постоянно косата на клиента. Освен това удължената коса се поддържа много по-лесно. Не е задължително да миете удължението всеки път когато миете собствената си коса.

Методът с клипс щипки е подходящ за хора, които искат да слагат тресите за специални случаи, както и за всекидневно изплзване. Методът се препоръчва за клиенти със слаби коси и тънък косъм, които също искат да имат красива и дълга коса. Постига се удължаващ и сгъстяващ ефект за минути.





No comments:

Post a Comment