Monday, May 7, 2012

Какво харесват мъжете...


Научно доказано е, че мъжете поглеждат в една жена първо косата. Тя е едно от нашите оръжия за пленяване. Една от предпочитаните прически е дълги небрежни къдрици, романтично спускащи се покрай лицето и свалящи погледа към  нежни рамене. За наше учудване разбрахме, че плитките също задържат вниманието на мъжете, а подсъзнателно чрез тях ние им внушаваме невинност и детско излъчване, събуждайки инстинкта им на завоеватели. Чудесно за нас, защото лято 2012 определено е лятото на плитките.

Ако бързате за среща, а косата ви не е в най-добрия си вид хванете я на опашка на една страна, гарантираме зашеметяващ успех. Тази прическа дори да не е идеално оформена безапелационно привлича мъжкото око. 


За радост на всички дами, които нямат дълга коса ние от Екстенд предлагаме удължения за коса от 100% естествен косъм в над 30 цвята и комбинации от цветове. Те могат да се използват както за удължаване и сгъстяване, така и за оформяне на опашки, плитки, кокове, а и само за добавяне на цвят към нашия. 

Създайте нова визия само за минути прикрепяйки удълженията с помощта на шнолките пришити  към нея. А след това излезте със самочуствие и само гледайте как събирате мъжките погледи. 
Успешно лято момичета!

No comments:

Post a Comment