Friday, May 11, 2012

Три съвета за добро самочуствие


1.  Насочете вниманието към най-харесваната от вас част на тялото. 
Всяка жена знае своите недостатъци, но знае и кои са нейните силни страни. Ако имате красива, здрава коса подчертайте точно нея във визията си с по-ефектна прическа, с аксесоар като плитка, цвете, диадема. Ако харесвате най-много тънката си талия подчертайте я с колан или силно вталена блузка с шарка, която да прикове като магнит погледите на мъжете, а защо не и на жените. Мъжете ще искат да я пипнат, а жените ще завиждат и ще ви запомнят като жената с тънката талия, а не с широкоя ханш например.

2.  Не изтъквайте недостатъците си. Дори не мислете за тях. 
Хората ни възприемат така, както ние се възприемаме и се усещаме в момента и така, както се представяме. Ако сядайки на кафе с приятели непрекъснато повтаряте колко килограма сте качила или как не сте имали време за кола маска, те ще се съсредоточат върху това. Грешно, изтъквайте как сте си направила маникюр по последните модни тенденции или какво ново бужу сте си купила например. Но винаги само положителни неща за себе си. 

3.  Представете си коя искате да бъдете и влезте в кожата й
Когато ви предстои среща настройте се положително, представете си, че сте красива, уверена, успяла жена, която няма никакви проблеми. Облечете любими ваши дрехи, с които се чуствате удобно и приятно, обуйте си задължително обувки с токчета, изправете си гърба, повдигнете глава и тръгнете с най-уверената и женствена походка. Дори да не сте тази, в чиято кожа сте влязла след всичко това ще се почуствате точно като такава жена. И успехите сами ще дойдат при вас.

No comments:

Post a Comment